Openhaardhout

Bij Haardhoutkopen.nl vindt u een ruim en divers assortiment openhaardhout.  Dit haardhout kunt u gebruiken voor uw openhaard maar ook voor uw houtkachel. Met ons haardhout kunt u genieten van uw openhaard of houtkachel. We hebben openhaardhout van verschillende soorten bomen in ons assortiment. Van Berken, Eiken tot aan Essen en Haagbeuk. Al ons openhaardhout is gedroogd waardoor u het hout direct kunt gebruiken. Wij drogen namelijk ons hout eerst met een speciale oven.

 

Hoge kwaliteit haardhout

Bij Haardhoutkopen.nl vindt u openhaardhout tegen zeer hoge kwaliteit. Haardhout bij een tuincentra is vaak niet gedroogd. Dit is vaak te vochtig hout waardoor het veel rook oplevert. Droog haardhout zorgt voor mooi vuur en met een goede verbranding. Stoken met haardhout is CO2-neutraal, op deze manier bent u ook milieuvriendelijk bezig. Ons hout sist en knettert niet. Benieuwd welke houtsoort voor u geschikt is? Raadpleeg de pagina met uitleg over de verschillende houtsoorten!

 

Levering openhaardhout

Wij leveren het hele jaar door leveren wij vanuit onze eigen voorraad. U komt nooit zonder openhaardhout te zitten! Door heel Nederland leveren wij gratis. Met uitzondering voor de Waddeneilanden.