Haardhout op pallet

Haardhout op een pallet bestelt u bij HaardhoutKopen.nl! HaardhoutKopen.nl bezorgd uw haardhout op een pallet!

Bij HaardhoutKopen.nl krijgt u uw haardhout op een pallet aan huis geleverd. U kunt vanuit uw luie stoel uw haardhout kopen! U bent nog maar een paar klikken verwijderd van het ontvangen van haardhout op een pallet bij u thuis. Bij ons hebt u binnen één minuut uw haardhout op een pallet besteld, wij zorgen voor de rest!

Haardhout van hoge kwaliteit op een pallet

Het haardhout wat u op een pallet koopt bij HaardhoutKopen.nl is van hoge kwaliteit. Dit heeft verschillende voordelen. Het stoken van dit hout geeft mooie vlammen, bovendien brandt het erg langzaam. Dat is natuurlijk voordelig voor u, want zo hebt u veel langer plezier van uw houtblokken.

Haardhout op een pallet van ons HaardhoutKopen.nl is altijd oven gedroogd; u kunt het meteen gebruiken. Normaal heeft het hout direct na het kappen een vochtigheidspercentage van 50%, als het gestookt zou worden krijgt u een enorme rookontwikkeling. Hout moet daarom minstens 2 à 3 jaar drogen, zodat het minder walmt in uw kachel. Bij HaardhoutKopen.nl drogen wij het hout een aantal dagen in een oven met hete lucht, zodat het net zo droog is als hout wat al een aantal jaren gedroogd heeft. Het haardhout wat u bij ons op een pallet koopt, heeft slechts een vochtigheidspercentage van 10 tot 15 procent.

Bespaar geld met haardhout op een pallet

Als het wat kil in huis is, kunt u vaak beter uw open haard even aandoen dan de ketel het hele huis laten verwarmen. Dat scheelt weer energie en dus geld! Natuurlijk geeft de warmte van een open haard ook veel meer gezelligheid in uw woonkamer dan een cv. Koop daarom haardhout op een pallet bij HaardhoutKopen.nl. Dan hebt u genoeg voorraad om die gezelligheid te voeden!

Bij HaardhoutKopen.nl krijgt u ruim twee kuub gestapeld haardhout op een pallet geleverd, dat is ongeveer drie kuub los gestort. U kunt dan wel even vooruit met uw brandhout! En dat allemaal tegen enorm scherpe prijzen.

Haardhout bestellen op een pallet doet u eenvoudig en snel op HaardhoutKopen.nl!