verzendinformatie

Levertijd?

Binnen een week Gratis bezorgt. Uiteraard kunt u ook een voorkeur dag aangeven door dit bij opmerkingen in te vullen wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Zet onze chauffeur de pallet neer waar u wilt?

Onze chauffeurs proberen de pallet te leveren waar u wilt, maar er zijn enkele dingen waar zij tegenaan lopen. Ze kunnen alleen via een verhard, effen pad naar de gewenste plek komen met de pompwagen. Het rijden over gras, grind, drempels, zand en andere moeilijke terreinen is helaas niet mogelijk. Wij laten de keus aan onze chauffeurs, daar hebben zij ook het recht toe. 

Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

Het liefst wel! Dan bent u verzekerd van een levering die u aan uw wensen voldoet. Als u speciale bezorgwensen heeft, kunt u die aangeven bij het opmerkingenveld in het bestelproces. Wij proberen aan uw wensen te voldoen, maar mocht dit niet mogelijk zijn, dan bepaalt onze chauffeur de best mogelijke plek van levering.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Onze chauffeur belt u op om te overleggen waar hij uw bestelling het best kan afleveren. 

Mag iemand anders ook mijn bestelling aannemen?

Natuurlijk! Wij horen graag van u wie uw bestelling aanneemt in uw plek, zodat iemand anders er niet met uw bestelling vandoor gaat.

Levering in het weekend?

Leveringen vinden altijd plaats van maandag tot en met vrijdag.

Opmerking:

  • Als onze chauffeurs niet kunnen lossen en voor een tweede levering terug moeten rijden op een andere dag, zullen wij kosten in rekening moeten brengen.
  • Voor het leveren van goederen binnen milieu zones wordt
    een toeslag van € 35,- in rekening gebracht. 

Leveringen kunnen plaatsvinden tussen 08:00 en 18:00 uur.