Brandhout prijs

Voor brandhout van de beste kwaliteit én prijs bent u bij HaardhoutKopen.nl aan het juiste adres. Met ook nog eens een supersnelle levering.

 

Brandhout van de bovenste plank

Brandhout van de bovenste plank is wat wij leveren. Uw bos brandhout, een pallet van ruim twee kuub (los gestort drie kuub), ligt na bestelling (we streven ernaar) met 5 werkdagen zonder extra kosten voor uw deur. Zo maken wij onze naam HaardhoutKopen.nl meer dan waar. En dat allemaal tegen enorm scherpe prijzen. U hoeft nooit meer uw eigen brandhout te klieven, hakken of sjouwen, heerlijk. Uw brandhout wordt ‘kachelklaar’ en supersnel gratis voor uw deur geleverd. Dat is dus niet alleen brandhout, maar ook nog eens service van de bovenste plank. En dit alles voor de beste prijs, allemaal op HaardhoutKopen.nl.

 

Oven gedroogd brandhout

Het brandhout dat wij u leveren is van de hoogste kwaliteit. Het brandt langzaam op en zorgt voor mooie vlammen. Hierdoor kunt u langer genieten van uw bos hout. Daarnaast zorgt het met haar mooie vlammen dus voor een mooi plaatje wanneer u kijkt naar uw haard. Zo creëert u een heerlijk sfeer in huis.

Al het brandhout bij HaardhoutKopen.nl is ook nog eens oven gedroogd. Nat hout verbrandt niet volledig, waardoor het minder warmte afgeeft, rookt en schadelijke stoffen verspreidt. Daarom is het van groot belang dat uw brandhout goed droog is. Normaal duurt dit proces van drogen vanaf het kappen zo'n twee tot drie jaar. Wij van HaardhoutKopen.nl blazen het hout echter door in een speciale oven. Hierdoor kunt u uw hout bij ontvangst meteen opbranden. Zo doen wij het vuile werk voor u.

Daarnaast kunt u ook nog eens flink besparen met brandhout voor zulke lage prijzen als bij HaardhoutKopen.nl. Op dagen dat het wat fris begint te worden in huis kunt u dit gemakkelijk verhelpen met een blokje brandhout van HaardhoutKopen.nl in uw haard. Zo hoeft u niet uw volledige huis op te stoken met uw cv-ketel. U begrijpt dat zo'n beetje haardhout vele malen goedkoper is dan de laatste optie. Uw energierekening zal kelderen wanneer u kiest voor HaardhoutKopen.nl.

Met een aantal simpele klikken bestelt u veilig en gemakkelijk op HaardhoutKopen.nl. Zo wordt uw haardhout met de beste prijs-kwaliteitverhouding met (streven)5 werkdagen geleverd.