Brandhout prijzen

Voor de beste brandhout prijzen moet u bij HaardhoutKopen.nl zijn. Wij bieden u de beste brandhout prijzen voor brandhout van de bovenste plank.

Deze fantastische brandhout prijzen worden daarnaast ook nog eens aangevuld met onze enorm sterke service. Uw brandhout wordt namelijk (we streven ernaar) met 5 werkdagen gratis voor uw deur afgeleverd. Wij bezorgen uw pallet tegen een scherpe prijs voor uw deur. Hand gestapeld worden de pallets met één of twee kuub haardhout geleverd. Onze ijzersterke service zorgt er dus voor dat u niet meer hoeft te sleuren met uw brandhout. Wij leveren het u 'kachelklaar' aan.

Brandhout van hoge kwaliteit

Wij van HaardhoutKopen.nl leveren enkel kwaliteitshout. Het voordeel hiervan is dat u extra lang kunt genieten van uw brandhout. Zo gaat uw bos hout van HaardhoutKopen.nl langer mee.

Dankzij de enorm scherpe prijzen die wij hanteren kunt u met brandhout van HaardhoutKopen.nl ook nog eens flink besparen. Door ervoor te kiezen uw huiskamer op te warmen met wat brandhout van HaardhoutKopen.nl in plaats een beroep te doen op uw cv-ketel kunt u flink besparen op uw energierekening.

Kachelklaar brandhout voor scherpe prijzen

Met 'kachelklaar' bedoelen wij bij HaardhoutKopen.nl ook écht kachelklaar. We blazen ons brandhout goed door in onze speciale oven. Hierdoor slaan wij met ons hout een droogproces, wat normaal zo'n twee tot drie jaar duurt, over. Ons oven gedroogd hout heeft een vochtigheidspercentage tussen de 10 en 15%. Dit is erg laag in vergelijking met vers gekapt hout dat een vochtigheidspercentage van zo'n 50% heeft. Het is van groot belang dat u droog hout stookt. Nat hout geeft namelijk minder warmte af en zorgt voor veel rook en schadelijke stoffen.

Dit brandhout van de beste kwaliteit voor scherpe prijzen bestelt u eenvoudig en snel op HaardhoutKopen.nl. Wij garanderen gratis levering en streven ernaar om uw bestelling met 5 werkdagen te leveren.