Haardhout laten bezorgen

Kachelklaar haardhout laten bezorgen

 

Natuurlijk moet u niet zelf het hout voor uw open haard gaan halen, haardhout bezorgen doet HaardhoutKopen.nl voor u! Als het een beetje fris wordt buiten, is het gezellig om de open haard even aan te doen. Het is dan niet zo prettig als u met hout moet gaan slepen. Bij HaardhoutKopen.nl bestelt u met een slecht een paar klikken een hele pallet vol hout voor uw kachel en dat haardhout bezorgen wij keurig bij u aan huis. Het haardhout bezorgen is voor ons niet zoveel moeite, wij rijden de hele dag door Nederland om alle klanten te voorzien van pallets hout.

 

Haardhout van de hoogste kwaliteit laten bezorgen

 

Bij HaardhoutKopen.nl bezorgen wij alléén het allerbeste haardhout. Wij verkopen alleen maar ovengedroogd haardhout voor uw haard, dat brandt lekker langzaam en zorgt voor de mooiste vlammen. Het haardhout wat wij bezorgen is altijd oven gedroogd. Normaal zou u pas na 2 à 3 jaar vers gekapt hout kunnen gebruiken, omdat vers hout nu eenmaal een enorme rookontwikkeling geeft. Hout moet zo lang drogen, omdat het over het algemeen rond de 50% vocht in zich heeft. HaardhoutKopen.nl blaast het haardhout een aantal dagen door in de oven, daarna is het vochtigheidspercentage nog maar 10 tot 15%. Zo houdt u de rook zoveel mogelijk uit uw kachel en hebt u de mooiste vlammen. U kunt het haardhout wat wij bezorgen in ieder geval meteen gebruiken, wat wel zo handig is. U wilt tenslotte niet in de kou zitten!

HaardhoutKopen.nl bezorgt het beste haardhout tegen de scherpste prijs. De grootste pallets haardhout die wij u bieden bestaan uit twee kuub gestapeld hout, wat neerkomt op drie kuub los gestapeld hout. Daarnaast kunt u ook kiezen voor pallets van één kuub gestapeld hout. Deze pallets bezorgen wij vervolgens netjes bij u thuis.

Binnen een paar seconden kunt u een bestelling plaatsen en wij streven ernaar om uw bestelling met 5 werkdagen te bezorgen bij u aan huis!