Haardhout prijs

Voor een haardhout prijs kijkt u op HaardhoutKopen.nl! HaardhoutKopen.nl heeft altijd de beste haardhout prijs!

Als het eens een beetje koud en guur in huis wordt, kijkt u dan eens voor de beste hardhout prijs bij HaardhoutKopen.nl. Wij kunnen voor een lage haardhout prijs prachtig hout leveren voor uw open haard.

Gedroogd haardhout tegen een scherpe prijs

Bij ons krijgt u enkel haardhout wat in een oven is gedroogd. Als hout gekapt wordt, is het vochtpercentage ongeveer vijftig procent. Zoveel vocht zou problemen geven in uw open haard: u krijgt een flinke rookontwikkeling. Normaal moet hout 2 à 3 jaar drogen om een vochtpercentage te bereiken tussen de tien en vijftien procent. Dan pas heeft u het beste hout om te stoken. Ons haardhout wordt een aantal dagen met hete lucht doorgeblazen in een oven. Dan krijgt u zulk droog hout dat u het meteen kunt gebruiken. U hoeft ons oven gedroogd haardhout dus helemaal niet meer te drogen. U kunt dus bij HaardhoutKopen.nl terecht voor de beste haardhout prijs, maar ook voor direct te gebruiken hout voor uw kachel.

Haardhout voor een goede prijs krijgt u bij HaardhoutKopen.nl. Bij ons krijgt u een pallet van ruim twee kuub (los gestort is dat zelfs drie kuub) netjes bij u thuisbezorgd tegen een scherpe haardhout prijs. U hoeft het alleen nog maar zelf in de open haard te leggen! Meer informatie over haardhout soorten vindt u op de informatie houtsoorten pagina. 

Het haardhout krijgt u bij ons voor een prima prijs. Het haardhout brandt langzaam, dus u heeft er lang plezier van. Daarnaast krijgt u mooie vlammen van dit haardhout.

Bespaar op uw energierekening door de scherpe haardhout prijs

Als het wat onbehaaglijk in uw huis is, vooral in de herfst en in de lente, kunt u vaak beter haardhout tegen een goede prijs stoken, dan uw cv-ketel. Een ketel verwarmt uw hele huis en als u het alleen maar wat behaaglijk in de huiskamer wilt, is het stoken van een stuk hout goedkoper. Dat geldt zéker als u het haardhout voor een goede prijs aanschaft bij HaardhoutKopen.nl.

Met een paar simpele klikken heeft u binnen één minuut uw pallet haardhout besteld. Vervolgens streven wij ernaar om met 5 werkdagen uw haardhout te bezorgen netjes bij u thuis.